Wat is bioresonantie?
Bioresonantie is een vorm van alternatieve geneeskunde waarbij een apparaat de trillingen van uw lichaam en van uw organen kan meten. Bij ziekte of onbalans kunnen deze trillingen verstoord zijn.  Het bioresonantieapparaat kan verstoringen niet alleen opsporen, maar in veel gevallen ook behandelen, bijvoorbeeld door specifieke trillingen toe te dienen die tegengesteld zijn aan de  schadelijke trillingen.

Wat houdt een behandeling in?
Tijdens de behandeling ligt u op een behandeltafel met uw kleding aan en bent u verbonden met het bioresonantie-apparaat. Met een meetinstrument meet ik de trillingen van verschillende organen, zonder dat u daarbij wordt aangeraakt.

Deze methode is pijnloos, heeft geen nadelige bijwerkingen en is ook zeer geschikt voor baby’s en kinderen.

Meest voorkomende klachten
In principe kunt u voor elke klacht met bioresonantie getest en behandeld worden. In overleg met u, zet ik de methode in die het beste bij uw klachten past. Ook een combinatie behoort tot de mogelijkheden. Met name bij hooikoorts en allergieën werkt bioresonantie zeer snel en effectief.

Is bioresonantie iets voor u? Tijdens een intakegesprek kan ik u meer vertellen.

  • Toen ik weer last van hooikoorts kreeg en geen enkel middel echt hielp, hoorde ik van mijn collega over Natuurgeneeskunde Roosendaal. Met bioresonantietherapie zijn al deze klachten verdwenen en ook de jaren erna niet teruggekomen.

    Jan-Willem