Mijn naam is Rini van Oorschot en ben geboren in 1956. Ik ben werkzaam geweest in de ICT branche, waar ik problemen analyseerde en oploste op computergebied. Nadat ik zelf te maken kreeg met ernstige vermoeidheidsklachten die op reguliere wijze niet opgelost werden en met alternatieve geneeswijzen bijzonder snel, is mijn passie voor de natuurgeneeskunde ontstaan. Vanaf toen wilde ik ook andere mensen gaan helpen bij het oplossen van hun gezondheidsklachten.

Vanaf 2008 ben ik mijn praktijk in Roosendaal begonnen als bioresonantie-therapeut en heb dat later suksesvol uitgebreid met de opleiding tot mesoloog. Hierdoor onstond ook kennis van de ayurveda, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en voeding. Ook gaf het nog meer inzicht in de achtergrond en samenhang van verschillende klachten.

In combinatie met bioresonantie ben ik hiermee tot een zeer efficiƫnte behandelmethode gekomen en kan ik inzetten wat het beste bij u past. Het fulltime werken in mijn praktijk heeft een schat aan ervaring opgeleverd!

Opleidingen:
Medische basisopleiding (HBO)
Bioresonantie A + B
Mesoloog D.M.
Jaarlijkse nascholingen

Rini van Oorschot