Aanmelden
Heeft u een gezondheidsklacht waarvoor u een oplossing zoekt? Dan kunt u zich bij de praktijk aanmelden via het contactformulier op deze website. U kunt ook mailen naar info@natuurgeneeskunderoosendaal.nl of bellen: 06-53259080. U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig.

Wat u kunt verwachten van een intake
Tijdens het eerste consult, dat ongeveer twee uur duurt, ga ik zoveel mogelijk doormeten. Ik krijg dan een totaalbeeld van de onderliggende oorzaken van uw lichamelijke en geestelijke toestand. Ook maak ik dan al een start met de behandeling met homeopathische, ayurvedische, orthomoleculaire middelen of bioresonantie.

Het traject na de intake
Na de intake volgt er ongeveer 6 tot 8 weken later een controle. Er wordt weer doorgemeten en getest of de vorige keer geadviseerde middelen nog nodig zijn of andere. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid en de ernst van de klachten. Ook hoelang een klacht al aanwezig is en of erfelijke factoren meespelen, speelt een rol.

Download uw intakeformulier
Nadat u contact met de praktijk heeft gehad, kunt u hieronder het intakeformulier downloaden.

Sla het formulier op op uw computer. Open het document met Adobe Reader en vul het digitaal in. Stuur het ingevulde formulier naar info@natuurgeneeskunderoosendaal.nl.